Șterge-ți contul
Îți poți șterge contul Lingo House direct din aplicația mobilă.
Cum îți ștergi contul
- Deschide aplicația Lingo House pe dispozitivul tău
- Mergi la ecranul Setări din antet
- Atinge butonul Șterge contul
- Confirmă decizia când ți se cere
Atenție: această acțiune nu poate fi anulată.
Când îți ștergi contul:
- Contul și progresul tău de învățare vor fi șterse imediat și definitiv
- Achizițiile și accesul tău la conținut vor fi revocate imediat
- Unele date (evidențe ale tranzacțiilor) pot fi păstrate până la 7 ani, pentru respectarea obligațiilor legale și fiscale
- Dacă ești creator de conținut, persoanele care ți-au cumpărat deja conținutul pot păstra accesul la el până la expirarea perioadei lor de acces
Dacă ai întrebări sau ai nevoie de ajutor, vizitează pagina de contact.