Slett kontoen din
Du kan slette kontoen din hos Lingo House direkte i mobilappen.
Slik sletter du kontoen din
- Åpne appen Lingo House på enheten din
- Gå til skjermen Innstillinger fra toppfeltet
- Trykk på knappen Slett konto
- Bekreft valget ditt når du blir bedt om det
Advarsel: Denne handlingen kan ikke angres.
Når du sletter kontoen din:
- Kontoen din og læringsfremgangen din slettes permanent med en gang
- Kjøpene dine og tilgangen din til innhold trekkes tilbake med en gang
- Enkelte data (transaksjonsoppføringer) kan bli oppbevart i opptil 7 år for å oppfylle juridiske og skattemessige krav
- Hvis du er innholdsskaper, kan de som allerede har kjøpt innholdet ditt, beholde tilgangen frem til tilgangsperioden deres utløper
Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kan du gå til kontaktsiden vår.