Διαγραφή του λογαριασμού σου
Μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο Lingo House απευθείας από την εφαρμογή για κινητά.
Πώς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου
- Άνοιξε την εφαρμογή Lingo House στη συσκευή σου
- Πήγαινε στην οθόνη Ρυθμίσεις από την κεφαλίδα
- Πάτησε το κουμπί Διαγραφή λογαριασμού
- Επιβεβαίωσε την απόφασή σου όταν σου ζητηθεί
Προσοχή: αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί.
Όταν διαγράψεις τον λογαριασμό σου:
- Ο λογαριασμός σου και η πρόοδος μελέτης σου θα διαγραφούν οριστικά και αμέσως
- Οι αγορές σου και η πρόσβασή σου στο περιεχόμενο θα ανακληθούν αμέσως
- Ορισμένα δεδομένα (αρχεία συναλλαγών) ενδέχεται να διατηρηθούν έως και 7 έτη για λόγους νομικής και φορολογικής συμμόρφωσης
- Αν είσαι δημιουργός, όσα άτομα έχουν ήδη αγοράσει το περιεχόμενό σου ενδέχεται να διατηρήσουν την πρόσβασή τους μέχρι να λήξει η περίοδος πρόσβασής τους
Αν έχεις ερωτήσεις ή χρειάζεσαι βοήθεια, επισκέψου τη σελίδα επικοινωνίας μας.