Slet din konto
Du kan slette din konto hos Lingo House direkte i mobilappen.
Sådan sletter du din konto
- Åbn appen Lingo House på din enhed
- Gå til skærmen Indstillinger fra topbjælken
- Tryk på knappen Slet konto
- Bekræft dit valg, når du bliver bedt om det
Advarsel: Denne handling kan ikke fortrydes.
Når du sletter din konto:
- Din konto og dine læringsfremskridt slettes permanent med det samme
- Dine køb og din adgang til indhold bortfalder med det samme
- Nogle data (transaktionsoplysninger) kan blive opbevaret i op til 7 år af hensyn til lov- og skattekrav
- Hvis du er indholdsskaber, kan eksisterende købere beholde adgangen til dit indhold, indtil deres adgangsperiode udløber
Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du besøge vores kontaktside.