Smazání účtu
Účet Lingo House můžeš smazat přímo v mobilní aplikaci.
Jak smazat účet
- Otevři na svém zařízení aplikaci Lingo House
- V záhlaví přejdi na obrazovku Nastavení
- Klepni na tlačítko Smazat účet
- Na výzvu své rozhodnutí potvrď
Upozornění: tuto akci nelze vrátit zpět.
Po smazání účtu:
- Tvůj účet a studijní pokrok budou okamžitě a trvale smazány
- Tvé nákupy a přístup k obsahu budou okamžitě zrušeny
- Některé údaje (záznamy o transakcích) mohou být kvůli právním a daňovým povinnostem uchovávány až 7 let
- Pokud tvoříš obsah, ti, kdo si ho už koupili, k němu mohou mít přístup až do konce svého přístupového období
Pokud máš dotazy nebo potřebuješ pomoc, navštiv naši kontaktní stránku.