Изтрий акаунта си


Можеш да изтриеш акаунта си в Lingo House директно от мобилното приложение.

Как да изтриеш акаунта си

  1. Отвори приложението Lingo House на устройството си
  2. Отиди на екрана Настройки от горната лента
  3. Докосни бутона Изтрий акаунта
  4. Потвърди решението си, когато приложението те попита

Внимание: това действие не може да бъде отменено.

Когато изтриеш акаунта си:

  • Акаунтът ти и напредъкът ти в ученето се изтриват окончателно и незабавно
  • Покупките ти и достъпът ти до съдържание се отнемат незабавно
  • Някои данни (записи за транзакции) може да се съхраняват до 7 години заради правни и данъчни изисквания
  • Ако създаваш съдържание, хората, които вече са го купили, може да запазят достъпа си до него, докато срокът на достъпа им изтече

Ако имаш въпроси или ти трябва помощ, посети нашата страница за контакт.